Un individ fără permis a furat două mașini din curtea aceleași persoane

În urma unei razii desfășurate în cursul zilei de 13 ianuarie 2022 pe raza municipiului Vatra Dornei, a fost prins un individ care a furat două mașini. La data de 25 iulie 2021, Andrei Marian Gheorghică, din municipiul Vatra Dornei, a furat un autoturism Mazda de la Carol M., tot din Vatra Dorei. Ulterior, la data de 8 octombrie 2021, de la aceeași persoană, hoțul a mai furat un autoturism Volkswagen Passat.  

Astfel, în cursul dimineții de ieri, la domiciliul suspectului a fost făcută o percheziție, în urma căreia au fost găsite cheile mașinilor furate de către Andrei Marian Gheorghică de la Carol M., în cursul anului 2021.

Pe parcursul cercetărilor și în urma probelor administrate de către polițiști, suspectul a recunoscut faptele, fiind reținut pentru 24 de ore. Ulterior, a fost eliberat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Adauga comentariu