Un individ a fost arestat preventiv după ce a violat o minoră într-o mașină pe un drum forestier din Molid

Judecătoria Câmpulung Moldovenesc l-a arestat pentru 30 de zile pe inculpatul Gheorghe Sandu Fierar (48 de ani) zis Bobi pentru comiterea infracțiunii de viol.     

„La data de 09.10.2021, la ora 21.30, F.G.S., din comuna Vama, județul Suceava, prin constrângere, a întreținut relații sexuale prin contact vaginal cu o minoră în vârstă de 17 ani, din aceeași localitate, fapta petrecându-se pe Drumul Forestier „Doabra” din satul Molid, comuna Vama, județul Suceava, într-un autoturism”, a declarat prim procurorul Cristina Ionela Bîrlescu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

În primă fază, inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

În urma propunerii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, instanţa de judecată a dispus la data de 13 octombrie 2021 arestarea preventivă a inculpatului Gheorghe Sandu Fierar pentru o perioadă de 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de „viol”.

Precizăm faptul că până la pronunţarea unei hotărâri definitive de condamnare, inculpatul de bucură de prezumţia de nevinovăţie .

Adauga comentariu