Un individ a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce a fost prins furând curent. Acesta făcea parte din gașca de hoți care a terorizat zona Rădăuțiului

Judecătoria Rădăuți l-a condamnat pe Valentin Marius Pleșca (36 de ani) la șase luni de închisoare cu suspendare pentru „furt”.

De asemenea, individul este obligat să plătească părții civile SC Delgaz Grid SA suma de 3.876,09 lei, contravaloarea energiei electrice sustrase.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


În anul 2017, Valentin Marius Pleșca a fost prins furând curent. Acesta s-a racordat ilegal la rețeaua publică de energie electrică cauzând un prejudiciu de 3.876,09 lei. Individul a folosit un cablu electric de circa 30 de metri pentru a se racorca ilegal la stâlpul amplasat în fața locuinței sale.

Angajații E-ON au anunțat poliția la data de 6 ianuarie 2017 despre faptul că individul fura curent. Pe urmă, la data de 12 mai 2017, angajații E-ON au anunțat din nou poliția despre faptul că Pleșca fura curent.

Individul are antecedente penale.

Între timp, Valentin Marius Pleșca a aderat într-un grup de hoți. Gruparea a fost destructurată de polițiști la finalul anului 2021.

Adauga comentariu