Un individ a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru că a aruncat cu pietre după polițiștii care voiau să le înmâneze părinților agresorului două citații. Unul dintre polițiști a fost amenințat cu moartea

Judecătoria Rădăuți l-a condamnat pe Gabriel Adrian Timiș la șase luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „ultraj”. Termenul de supraveghere stabilit este de doi ani.

Inculpatul trebuie să îi plătească victimei suma de 5.000 de lei cu titlu de daune morale.

Decizia nu este definitivă. Față de aceast se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


La data de 9 iulie 2019, un comisar-șef de poliție, un subcomisar de poliție și un student din cadrul Academiei de Poliție s-au deplasat cu o autospecială MAI la un imobil din județul Suceava pentru a înmâna niște citații pentru două persoane.

În fața imobilului respectiv se afla Gabriel Adrian Timiș. Agenții de poliție i-au spus individului că vor să le înmâneze părinților lui câte o citație.

După ce agenții de poliție s-au legitimat, Timiș a devenit agresiv, începând să îi înjure. Pe urmă, individul a aruncat cu pietre în direcția polițiștilor. Mai mult, Gabriel Adrian Timiș încerca să îl lovească pe un polițist anume, respectiv pe comisarul-șef, pe care îl și amenința că în cazul în care nu părăsesc zona le va distruge autospeciala din dotare și îl va omorî.

În aceste circumstanțe, polițiștii s-au întors la sediul Poliției, iar agentul șef de poliție a luat legătura cu tatăl lui Gabriel Adrian Timiș căruia i-a spus că a fost citat într-un dosar penal. Atunci, Gabriel Adrian Timiș a intervenit în discuția cu șeful de post, spunându-i că polițiștii de frontieră nu au ce căuta la domiciliul lui, iar dacă își va face apariția în zonă vor fi agresați cu pietre și bâte.

 

Adauga comentariu