Un individ a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru că l-a bătut pe un bărbat, în urma unui accident rutier

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Fănică Munteanu la un an de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „loviri sau alte violențe”. Termenul de supraveghere stabilit este de doi ani.

Pe durata termenului de încercare inculpatul are obligaţia să presteze timp de 60 de zile o activitate neremunerată în cadrul Primăriei municipiului Suceava sau în cadrul Primăriei comunei Bosanci.

Inculpatul trebuie să îi plătească victimei suma de 20.000 de lei reprezentând daune morale.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta părțile din dosar au făcut apel în termen de 10 zile de la comunicare.


La data de 26 august 2018, în jurul orei 00.00, V.S. se deplasa cu autoturismul personal din cartierul de rromi din comuna Bosanci spre DJ 208 A. La un moment dat, acesta s-a intersectat cu autoturismul condus de către Fănică Munteanu. Cele două mașini au intrat în coliziune, evenimentul soldându-se doar cu pagube materiale.

Ulterior, pe fondul unei discuții contradictorii între V.S. și Fănică Munteanu, cel din urmă l-a lovit pe V.S. de mai multe ori cu pumnii în zona feței. Agresiunea a fost oprită de intervenția unui martor.

În urma agresiunii, victima a suferit mai multe leziuni, constând în fractură mandibulă unghi stâng cu 3, 8 în focar, tratată chirurgical, hematom periorbitar stâng, echimoze, hematom facial. V.S. a avut nevoie de 35 - 40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Victima a cerut 240.000 de lei daune morale și 10.000 de lei daune materiale.

Adauga comentariu