Un individ a încercat să-și nenorocească soția și cumnata intrând cu mașina pe terasa unde se aflau femeile. Bărbatul a fost condamnat la un an și două luni de închisoare cu suspendare: „Intru peste voi în casă și-ți eau gatu”

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Florin Bogdan Buga un an și două luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovire sau alte violențe”, „ameninţare”, „tulburarea ordinii şi liniştii publice”

Termenul de supraveghere stabilit este de doi ani și șase luni. În această perioadă inculpatul va trebui să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul DGASPC Suceava sau în cadrul Primăriei municipiului Suceava, pe o perioadă de 80 de zile, sub coordonarea Serviciului de Probaţiune Suceava.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


La data de 15 august 2021, o femeie a sunat la 112 și a anunțat faptul că Florin Bogdan Buga (cumnatul acesteia) a dat cu mașina peste masa de la terasa la care aceasta se afla.

În acea zi, apelanta împreună cu alte două persoane au fost lovite de autoturismul marca Volkwagen Golf, la volanul căruia se afla Buga. În urma evenimentului individul a plecat de la fața locului.

Florin Bogdan Buga are doi copii minori cu soția lui. Deoarece individul a început să consume des băuturi alcoolice și să devină agresiv cu aceasta. Având în vedere această schimbare comportamentală a bărbatului, femeia a hotărât să se mute la mama sa, pe raza municipiului Suceava. Femeia a plecat de acasă la data de 5 august 2021, luându-i pe cei doi copii cu ea. Când a plecat, aceasta și-a anunțat soțul că urmează să divorțeze.

Deoarece bărbatul nu era de acord cu decizia soției de a divorța, la data de 14 august 2021, pe la ora 13.30, acesta i-a trimis femeii un mesaj prin care a amenințat-o cu moartea: „(...) intru peste voi în casă și-ți eau gatu”. Conform femeii și sora acesteia a primit un mesaj de amenințare cu moartea de la inculpat, la data de 14 august 2021.

Așadar, la data de 15 august 2021, pe la ora 13.00, sora femeii s-a deplasat până la Centrul Comercial ”E-gros” pentru a face mai multe cumpărături. Aceasta era însoțită de către soția lui Buga și de doi nepoți. După ce au fost finalizate cumpărăturile, persoanele sus-menționate s-au așezat la o masă pe terasa unei cafenele situată lângă Centrul Comercial E-gros. În jurul orei 15.25, Florin Bogdan Buga a ajuns în parcarea complexului comercial cu autoturismul său. Acesta era însoțit de către unul dintre fii săi minori. Bărbatul s-a deplasat la masa la care se afla cumnata sa. Buga i-a reproșat femeii că intervine în relația cu soția lui. Pe urmă, individul s-a urcat la volanul mașinii împreună cu fiul său. Bărbatul s-a plimbat puțin cu mașina prin parcarea centrului comercial, a întors mașina și revenit în fața cafenelei. La un moment dat, acesta a virat brusc stânga, a lovit câteva ghivece de flori decorative ale localului și s-a oprit în masa la care se afla cumnata acestuia și restul persoanelor. 

În urma impactului Florin Bogdan Buga a dat înapoi mașina, l-a coborât pe fiul său (vizibil speriat de cele petrecute) și a plecat de la fața locului.

În plus, în urma evenimentului una dintre persoanele aflate la masă a suferit echimoze pe gamba dreaptă, leziuni ce au necesitat 2 - 3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Restul persoanelor aflate la acea masă s-au speriat crezând că bărbatul a încercat să le omoare.

Spectacolul individului a fost surprins de mai mulți martori și de camerele de supraveghere ale cafenelei. Din imagini s-a putut observa faptul că dacă victimele nu s-ar fi ferit ar fi putut suferi răni mai grave.

La audieri bărbatul și-a recunoscut faptele și a spus că le regretă. Acesta a declarat că ar fi intenționat doar să le sperie pe respectivele persoane.

Inculpatul a mai avut probleme cu legea. În anul 2017 acesta a fost condamnat definitiv la opt luni de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de doi ani.

După comiterea faptelor din apropierea Complexului Comercial Shopping City Suceava individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe urmă a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Individul a absolvit 10 clase și lucra ca zilier în construcții.

Adauga comentariu