Un individ s-a ales cu dosar penal după ce s-a izbit cu mașina în mai mulți copaci. Acesta le-a spus polițiștilor că a consumat băuturi alcoolice dar nu a acceptat niciun fel de testare

Ieri, în jurul orei 15.20, polițiștii din Gura Humorului au fost informați despre faptul că la ieșirea din localitatea Mănăstirea Humorului spre Poiana Micului se află un autoturism intrat într-un copac, iar șoferul mașinii părea beat.

 

La fața locului, pe albia râului din apropiere a fost găsit un autoturism marca Audi A4 avariat frontal și lateral stânga. 

Langă autoturism, la aproximativ 10 metri se afla Constantin B.. Conform acestuia, pe fondul consumului de băuturi alcoolice ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu mai mulți arbori aflați pe partea dreaptă a albiei râului.

 

Bărbatul a refuzat transportul la spital în vederea investigațiilor medicale. Deoarece acesta mirosea a alcool și le-a spus oamenilor legii că a consumat băuturi alcoolice, polițiștii l-au condus pe individ la sediul Poliției Orașului Gura Humorului în vederea testării cu aparatul etilotest. Constantin B. a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Pe urmă acesta a fost condus la spitalul din Gura Humorului, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Individul a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că mașina nu avea RCA. De asemenea, au fost ridicate plăcutele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare.

 

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „refuzul de la prelevarea de mostre biologice”.

Adauga comentariu