Un infractor din Șcheia a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a alergat de polițiști vreo doi kilometri. Tânărul va sta după gratii mai bine de șase ani

Ieri, Curtea de Apel Suceava a respins ca nefontat apelul inculpatului Simi Nicolae Bozomală împotriva condamnării acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Așadar, decizia Judecătoriei Suceava privind condamnarea inculpatului la șase ani, 11 luni și 10 zile de închisoare a rămas definitivă.

Tot ieri, polițiștii din Șcheia și un echipaj SAS au pus în executare mandatului de executare a pedepsei privindu-l pe Simi Nicolae Bozomală (25 de ani), din satul Șcheia, comuna Șcheia.

Oamenii legii s-au deplasat la domiciliul individului, ocazie cu care l-au observat pe Bozomală în curtea de domiciliu. Când tâlharul i-a văzut pe polițiști a luat-o la fugă. Pe urmele acestuia au luat-o polițiștii din Șcheia și echipajul SAS. Urmărirea individul s-a desfășurat prin curtea unei societăți comerciale, prin curțile mai multor proprietăți private, pe strada Mihoveni și pe strada Zămcii. Simi Nicolae Bozomală a fost prins după circa doi kilometri, în curtea unei locuințe de pe strada Zămcii, din comuna Șcheia.

Tânărul a fost escortat până la Penitenciarul Botoșani.

Simi Nicolae Bozomală a mai petrecut câțiva ani prin pușcărie pentru apucăturile sale infracționale.

Adauga comentariu