Un lider de sindicat al polițiștilor din Suceava și „cagulistul” Bolea, cunoscut pentru scandalurile în care a fost implicat, au bătut și amenințat cu arma de vânătoare trei botoșăneni în curtea cărora au tăbărât

Un lider de sindicat al polițiștilor din Suceava și cagulistul Bolea, cunoscut pentru scandalurile în care a fost implicat, au bătut și amenințat cu arma de vânătoare trei botoșăneni în curtea cărora au tăbărât. Aceștia au scăpat ca prin urechile acului de o ordonanță de reținere, deși faptele pe care le-au comis sunt extrem de grave.

Daniel Dumitru Caunic, un lider de sindicat din cadrul SNPR Decus și Răzvan Bolea de la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS) al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava, au mers aseară la o partidă de vânătoare într-o pădure din localitatea Cristești, județul Botoșani.

La un moment, aceștia au observat pe drumul comunal DC 51, un autovehicul de teren, în care se aflau trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 34 şi 42 de ani şi trei câini ogari.

Cum Caunic și Bolea au crezut că aceştia au comis acte de braconaj, au pornit pe urmele botoșănenilor.

Cei doi au plecat în urmărirea autovehiculului respectiv până în curtea locuinţei unuia dintre ocupanţii acestuia, de pe raza comunei Curteşti. Având asupra lor arma de vânătoare, sucevenii i-au agresat pe doi dintre botoșăneni şi i-au ameninţat cu acte de violenţă, apoi au distrus luneta autovehiculului.

„În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs evenimentele, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să se propună soluţie procedurală. Totodată, s-a procedat la ridicarea armei de vânătoare şi muniţia aferentă de către poliţiştii din cadrul SAESP Botoşani”, se arată într-un comunicat al celor de la IPJ Botoșani.

Poliţiştii botoșăneni au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, ameninţare, lovire sau alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu.

Daniel Dumitru Caunic este un fost ofițer de la Biroul Juridic al IPJ Suceava. Tânărul a renunțat la haina de polițist alegând să se erijeze într-un lider de sindicat.

Răzvan Bolea este cunoscut pentru scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului. Nu demult, polițistul sucevean a fost trimis în judecată pentru că a fost implicat într-o bătaie la târgul de mașini de la Cumpărătura.

Adauga comentariu