Un magazin Penny va fi deschis în locul defunctei Billa din cartierul Burdujeni

Primăria municipiului Suceava a emis un certificat de urbanism pentru SC Rewe Projektentwicklung Romania SRL în vederea obținerii autorizație de construire pentru amenajare unui magazin Penny pe strada Calea Unirii din localitate.

Certificatul de urbanism prevede recompartimentari interioare nestructurale și modificări fațade, amenajări exterioare și amplasare reclame luminoase.

Practic, noul magazin Penny va fi amenajat în fostul magazin Billa din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

Billa România a deschis la Suceava, la data de 6 noiembrie 2008, cel de-al 33-lea supermarket al rețelei din România. Magazinul are un spațiu de vânzare de 1.200 de metri pătrați. În România, grupul Rewe din care face parte Billa, mai este prezent prin rețeaua de unități cash&carry Selgros și magazinele de discount Penny Market. În luna februarie 1999 a avut loc deschiderea primului supermagazin Billa în România, la București.  

Doi ani mai târziu, conducerea Billa i-a anunțat pe lucrătorii magazinului din cartierul Burdujeni că, începând cu data de 19 decembrie, magazinul își va închide porțile. Motivul invocat de conducerea companiei a fost concurența foarte mare și numărul mic de clienți.

Adauga comentariu