Un majorat organizat la Hotelul Mandachi&SPA a fost oprit de polițiști deoarece legea nu permite organizarea de petreceri private

La data de 19 februarie 2022, la ora 20.00, polițiștii care parulau în zona Obcini a municipiului Suceava au observat că la parterul hotelului Mandachi&SPA avea loc o petrecere privată, fiind încălcate prevederile Legii 55/2020.

În urma verificărilor făcute de agenți a reieșit că Nicoleta Z. (44 de ani), din municipiul Suceava, a organizat petrecerea de majorat a fiicei sale Maria Z.. De asemenea, în interiorul complexului, într-o încăpere denumită Mefi Cafe Bar, se aflau mai multe persoane, care dansau, însă fără a fi depășită capacitatea maximă stabilită la momentul acesta de Legea 55/2020. Organizatorului i s-a pus în vedere să informeze invitații ca trebuie să părăsească incinta, deoarece nu se respectată măsurile legale în vigoare, aceştia din urmă conformându-se.

Nicoleta Z. a fost sancţionată contravenţional. De asemenea reprezentanți localului, au fost instruiți cu privire la respectarea prevederilor Legii 55/2020.

Sursa foto: www.tripadvisor.ro

Adauga comentariu