Un mojic și-a bătut bunicul care l-a crescut de la vârsta de doi ani pentru că nu i-a dat bani

La data de 17 noiembrie 2021, la  ora 18.20, polițiștii au fost anunțați telefonic despre faptul că Ilie Flocea (41 de ani) provoacă scandal cu bunicii săi Ilie Z. (85 de ani) și Ilaria Z..

Ilie Flocea locuiește împreună cu bunicii, care l-au crescut de la vârsta de doi ani, în comuna Ostra.

Din verificările făcute de agenți a reieșit faptul că, la data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 17.30, Ilie Flocea i-a cerut o sumă de bani bunicului său, iar acesta a refuzat să îi dea, între cei doi iscându-se un scandal care a degenerat, iar individul l-a amenințat pe bunicul său cu bătaia. De asemenea, l-a împins de perete în locuință, de față aflându-se și bunica agresorului.

Ilie Z. nu prezenta urme de violență și nu a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță la fața locului, fiind îndrumat spre serviciul de medicină legală pentru obținerea certificatului medico-legal.

Având în vedere cele întâmplate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent, constatare rezultată în urma verificărilor făcue și a solicitării persoanei vătămate.

În urma celor constatate a fost emis un ordin de protecție provizoriu în care s-a dispus ca pe o perioadă de 5 zile agresorul să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de victima agresiunii, Ilie Z..

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „violența în familie” și „amenințarea”.

 

Adauga comentariu