Un moldovean rupt de beat a căzut în cap în momentul în care a vrut să coboare din cabina TIR-ului său

La data de 18 mai 2019, pe la ora 08.00, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost anunțată prin 112 despre faptul că în parcarea SC Egger România un bărbat a căzut dintr-un tir și s-a lovit la cap.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că Iurie Roșca (54 de ani), din Republica Moldova, se afla cu TIR-ul parcat în parcarea SC Egger România din municipiul Rădăuți.

Acesta a consumat băuturi alcoolice în cursul nopții și al zilei de 17 mai a.c., împreună cu un alt coleg în parcarea SC Egger România, iar în dimineața de 18 mai 2019, aflându-se în stare avansată de ebrietate, în momentul în care a încercat să coboare din cabina TIR-ului a căzut pe betonul din parcare, lovindu-se la cap.

Iurie Roșca a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Rădăuţi unde a fost diagnosticată cu „stare de ebrietate, observație TCC, obmibilare, etilism acut ”, fiind trimis apoi la Spitalul Județean Suceava.     

În acest caz a fost întocmit un doar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu