Un motociclist de 18 ani s-a luat la întrecere cu polițiștii din Marginea

Ieri, în jurul orei 16.00, un echipaj al Poliției din Marginea a observat două motociclete fără număr de înmatriculare, care circulau dinspre comuna Burla spre comuna Arbore.

Oamenii legii au încercat să oprească regulamentar cele două motociclete, dar doar o motocicletă a oprit, în fața magazinului SC Samir SRL, din localitate. Al doilea motociclist și-a continuat drumul spre comuna Volovăț și apoi spre comuna Marginea. Polițiștii l-au urmărit pe fugar circa 8 km, la un moment dat pierzându-l din raza vizuală.

Primul motociclist este C.P. (17 ani), din comuna Marginea, conducea o motocicletă marca Yamaha, capacitate cilindrică 125 cmc.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, oamenii legii au constatat faptul că motocicleta figura ca fiind înmatriculată în Marea Britanie, cu RCA și ITP valabil.

Tânărul nu avea permis de conducere.

La data de 14 aprilie 2019, C.M. (18 ani), din comuna Marginea, fiind proprietarul primei motocicletei, i-a încredințat-o lui C.P. pentru a o conduce. C.M. știa faptul că C.P. nu avea permis de conducere.

În urma cercetărilor polițiștilor, s-a stabilit că C.M. a fost motociclistul care nu a oprit la semnalele oamenilor legii.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele lui C.P. pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Pe numele lui C.M. s-a întocmit un dosar penal pentru „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere unei persoane despre care se știe că nu posedă permis de conducere”.

 

Adauga comentariu