Un muncitor a murit într-o mașină în fața unei case din Câmpulung Moldovenesc

La data de 28 noiembrie 2020, la ora 11.24, polițiștii au fost anunțați prin 112 despre faptul că Dumitru G. (48 de ani), din comuna Vama a decedat într-o mașină parcată în fața unei case din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Bărbatul era angajat de circa cinci ani la o firmă din comuna Vama ca muncitor necalificat, iar în jurul orei 10.00, în timpul pauzei de masă, i s-a făcut rău și a căzut în hala societății. Primul ajutor i-a fost asigurat de către colegii de muncă, fiind transportat de urgență spre Spitalul Municipiul Câmpulung Moldovenesc, de către administratorul societății, concomitent fiind solicitată prin 112 o ambulanță pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Ambulanța SAJ Câmpulung Moldovenesc s-a intersectat cu persoana transportată cu Dacia Logan în municipiul Câmpulung Moldovenesc, unde personalul medical a constatat decesul lui Dumitru G., stabilind o cauză, probabil stop cardiac.     

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Câmpulung Moldovenesc pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. 

În acest caz a fost întocmit un dosar penal cu privire la comiterea infracțiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „ucidere din culpă (moarte suspectă)”.

Adauga comentariu