Un muntean a scăpat de pușcărie după ce a transformat o întorcătură într-o ploaie de pumni. Bătăușul era nemulțumit că nu s-a numărat printre cei 900 de invitați de la nunta odraslelor a doi foști viceprimari din zona Dornei

Judecătoria Vatra Dornei l-a condamnat pe Iulian Flocea la șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”. Pedeaspa va fi amânată pe un termen de supraveghere de doi ani.

Părțile din dosar au drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


În anul 2019, Iulian Flocea (38 de ani) s-a supărat pentru că nu a fost invitat la nunta copiilor foștilor viceprimari din comunele Coșna și Poiana Stampei, și s-a gândit să le facă o surpriză mirilor și invitaților la întorcătură. Trebuie menționat faptul că la respectiva nuntă au fost invitați 900 de persoane, aproape toată zona Dornelor.

La întorcătura care a avut loc într-un cort, Flocea și-a făcut intrarea la petrecere lovind pe toată lumea care i-a ieșit în cale. Două dintre persoanele lovite de individ au suferit răni destul de grave, printre care și socrul mic (fostul viceprimar din Poiana Stampei), care a avut nevoie de 22 de zile de îngrijiri medicale. Atunci, invitații disperați au sunat care mai de care la 112, iar până la urmă, după o luptă grea pe care au dus-o polițiștii cu scandalagiul, Iulian Flocea a fost ridicat de oamenii legii și depus în arestul IPJ Suceava unde a petrecut 24 de ore. Menționăm faptul că la întorcătură au luat parte circa 50 de invitați.

sursa foto: jurnaldebacau.ro

 

Adauga comentariu