Un nou magazin LIDL va fi construit în spatele fostului complex comercial Galleria Mall din Suceava

Primăria Municipiului Suceava a anunțat că a fost elaborat Planul Urbanistic Zonal în vederea construirii unui centru comercial (LIDL) în imediata apropiere a fostului Mall Galeria.

În acest plan este inclusă gospodărirea apei și împrejmuirea, amenajarea unei parcări, amenajarea accesului, amplasarea mijloacelor publicitare, sistematizarea verticală, amplasare post de transformare, racorduri/branșamente la rețelele urbane de utilități, toate pe un teren proprietate privată în suprafață totală de 10.749 metri pătrați.

Inițioatorii sunt SC Luar Com SRL, Bilan Mirela, Fetcu Laurențiu-Ionel, Fetcu Carmen-Elena, SC Marlin Tur SRL, Ili Vasile Cristinel și Ili Daniela Angela.

„Publicul interesat este invitat să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare PUZ, în termen de 5 zile începând cu data de 4 aprilie 2022 la registratura Primăriei municipiului Suceava din b-dul 1 Mai, nr. 5A, de luni până vineri sau pe adresa de e-mail urbanism@primariasv.ro.

Observațiile și propunerile transmise sunt necesare în vederea stabilirii cerințelor de elaborare/eliberării avizului de oportunitate și vor fi analizate în Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism”, a transmis Primăria Suceava.

 

Adauga comentariu