Un nou scandal între valutiștii de la Piața Mare. Valutistul care a fost împușcat în cap de către fratele său l-ar fi amenințat cu moartea pe casierul unei agenții de schimb valutar a cărui administrator a fost jefuit de 70.000 de euro

Aseară, pe la ora 20.00, un bărbat a făcut o plângere la sediul Poliției Municipale Suceava prin care a reclamat faptul că a fost amenințat cu moartea de către Constantin Onuț.

Reclamantul lucrează în calitate de casier la o casă de schimb valutar din centrul Sucevei, mai exact în zona Pieței Agroalimentare. Conform acestuia, la data menționată, a izbucnit un conflict verbal între reclamant și Constantin Onuț. În timpul discuției, cel din urmă l-ar fi amenințat cu moartea pe casier, dar nu l-ar fi lovit.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „amenințare”.

Casierul este angajat la SC Kantor Exchange SRL, administrată de către Vasile Poenaru și Marian Constantin Florescu. Vă amintim faptul că, în anul 2019, Vasile Poenaru a căzut pradă hoților. Din BMW-ul acestuia a fost furată suma de 70.000 de euro. Atunci, valutistul a renunțat ușor la suma respectivă.

Casa de schimb valutar a SC Kantor Exchange SRL se afla în imediata apropierea a casei de schimb valutar administrată de firma lui Constantin Onuț. Vă amintim faptul că, în anul 2018, Constantin Onuț a fost împușcat în cap chiar de către fratele său. Aceștia au avut o dispută pe care au ales să o rezolve în public.

În anul 2020, cotidianul Ziar de Suceava v-a relatat experiența neplăcută prin care a trecut o persoană din oraș, când casa de schimb valutar a lui Constantin Onuț a refuzat să cumpere bancnotele pe care le-a vândut cu o lună înainte.

 

Adauga comentariu