Un nou scandal în zona Albina. Trei flăcăi din Burdujeni au luat la bătaie doi trecători pentru că s-ar fi uitat urât la ei

În această seară, în jurul orei 18.20, un nou scandal monstru a avut loc în zona Albina din cartierul George Enescu al municipiului Suceava.

Trei indivizi din cartierul Burdujeni au luat la bătaie doi trecători pentru că li s-a părut că s-au uitat urât la ei.

Andrei Atodiresei (19 ani), Florin Berariu (22 de ani) și Alberto Ciurariu (23 de ani) se afla în zona Albia, moment în care s-au năpustit asupra lui Gabiel M. (30 de ani) și Vasile A. (26 de ani), pentru că aceștia din urmă ar fi avut un comportament sfidător la adresa lor.

Imediat în zonă și-au făcut apariția mai multe echipaje de poliție și de jandarmi, care au reușit cu greu să-i convingă pe cei trei „smardoi” să urce în autospeciale diferite de frică ca nu cumva să le fie aplicată vreo corecție fizică pentru scandalul și deranjul produs.

Până la urmă Atodiresei, Berariu și Ciurariu au fost duși la sediul Poliției municipiului Suceava, unde fiecare a încasată câte o amendă în valoare de 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru că nu purtau mască de protecție.

Cei doi tineri bătuți nu au depus plângere împotriva agresorilor lor.

Comentarii

Lucian

29.03.2021 00:25

Toți mucosii se cred smardoi azi

Adauga comentariu