Un obsedat sexual, care și-a violat fiica de circa 70 de ori în mai puțin de trei luni și o prietenă de-a fiicei sale la o petrecere de copii, va sta în arest 30 de zile

Astăzi, reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a transmis faptul că la data de 27 august 2020 Vasile Ilie Coca (40 de ani), din comuna Straja, a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava pentru săvârșirea infracțiunii de „agresiune sexuală”, „amenințare” și „viol”. Bărbatul este căsătorit.

După ce au expirat cele 24 de ore, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a admis cererea privind arestarea preventivă a individului pentru 30 de zile, până la data de 26 septembrie 2020.

La data de 1 decembrie 2019, Vasile Ilie Coca, în timp ce se afla la domiciliul său, cu ocazia zilei de aniversare a copiilor săi, a întreținut relații sexuale cu o copilă de 13 ani, invitată la onomastică. După ce a abuzat-o sexual, Coca a amenințat-o pe adolescentă că o va omorî dacă le va povesti cele întâmplate părinților săi.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în perioada noiembrie 2019 - jumătatea lunii ianuarie 2020, aproape zilnic, individul și-a violat propria fiică, în vârstă de 13 ani, de circa 70 de ori.

„Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Precizăm că dispunerea punerii în mișcare a acțiunii penale  este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a  mai transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Adauga comentariu