Un pacient din Spitalul Municipal Fălticeni i-a furat portofelul unui bărbat ce urma să se interneze în unitatea spitalicească

Ieri, în jurul orei 19.30, D.L. (69 de ani), din comuna Șcheia, a sunat la 112 și a anunțat faptul că în timp ce se afla internat în Spitalul din Fălticeni, i s-a furat portofelul ce conținea suma de 150 lei și mai multe documente personale.

Cu circa jumătate de oră înaintea apelului, bărbatul a fost internat în unitatea spitalicească menționată. În momentul internării, D.L. și-a lăsat pe holul secției, o sacoșă ce conținea mai multe bunuri personale și un portofel în care avea suma de aproximativ 150 lei și mai multe documente, respectiv buletinul, permisul de conducere și cardul de sănătate.

Pe la 19.30, după ce au fost completate toate hârtiile pentru internarea bărbatului, individul a revenit după sacoșă. Atunci, acesta a constatat faptul că portofelul lipsește.

 

La fața locului au intervenit oamenii legii, care după ce au efectuat câteva verificări în zonă, au găsit portofelul sub salteaua patului lui Costel I., pacient internat în Spitalul Fălticeni. Portofelul a fost restituit lui D.L..

 

Costel I. a spus că nu a furat el portofelul găsit sub salteaua sa.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „furt”.

Adauga comentariu