Un pădurar a fost bătut de către șase rromi din Țîmpoceni. Trei dintre agresori au ajuns în Arestul IPJ Suceava

La data de 3 noiembrie 2021, polițiștii au continuat cercetările cu privire la agresiunea comisă în cursul zilei de 28 octombrie a.c. asupra pădurarului Vasile G. (55 de ani), din comuna Berchișești.

Prin ordonanța din data de 2 noiembrie 2021, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a dispus continuarea urmării penale pentru infracțiunea de „ultraj” față de șase indivizi cu vârste cuprinse între17 și 42 de ani.

În dimineața zilei de ieri, polițiști din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, împreună cu lucrători de poliție din cadrul SAS Suceava și lucrători din cadrul Jandarmeriei Gura Humorului, s-au deplasat în cartierul de rromi ,,Țimpoceni”, din localitatea Capu Codrului, în vederea executării mandatelor de aducere.

Au fost găsiți suspecții Claudiu Vasile Solomon, Adi Marian Lifciu și Alexandru Claudiu Bercia, care au fost duși la sediul Poliției orașului Gura Humorului, cât și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului. În urma probelor administrate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului a emis ordonanțe de reținere pe o perioadă de 24 de ore, pentru cei trei suspecți, aceștia fiind introduși în Arestul IPJ Suceava.

În continuare cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ultraj”.

 

Adauga comentariu