Un pasager a decedat într-un autobuz

La data de 1 noiembrie 2021, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost anunțată prin 112 cu privire la faptul că Alexandru Z. (63 de ani), din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a decedat într-un mijloc de transport în comun din motive necunoscute.

În urma cercetărilor făcute de polițiști s-a constatat că Alexandru Z. se afla, la data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 08.00, în stația pentru mijloace de transport în comun, din zona denumită popular „Capu Satului” din  Câmpulung Moldovenesc și s-a urcat într-un autobuz pentru a se deplasa către localitatea Sadova.

În jurul orei 08.10, în stația de autobuz din fața magazinului Dedeman, șoferul autobuzului, Petru P., l-a verificat pe Alexandru Z., întrucât acesta stătea nemișcat.

În acel moment Petru P. a constatat faptul că bărbatul nu are puls și a solicitat sprijinul unui echipaj medical.

În scurt timp a ajuns la fața locului un echipaj al Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc, care i-a efectuat lui Alexandru Z. un EKG și a constatat decesul acestuia.

Asupra defunctului nu au fost identificate urme de agresiune, leziuni sau vătămări care să conducă la suspiciunea că a fost victima unei infracțiuni.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu