Un pescar a fost găsit mort în râul Moldova

La data de 21 iulie 2019, pe la ora 19.20, Poliția orașului Gura Humorului a fost anunțată prin 112 de Beniamin C., din municipiul Suceava, despre faptul că, în timp ce se plimba prin Parcul Ariniş din Gura Humorului, a observat plutind pe apa râului Moldova cadavrul unui bărbat.

În cursul zilei de 21 iulie a.c., în jurul orei 16.00, Grigorie G. (79 de ani), din orașul Gura Humorului, a plecat la pescuit pe râul Moldova, iar pe la ora 19.20, cadavrul acestuia a fost observat de doi tineri care se plimbau pe podul suspendat de peste râul Moldova, în apă, la aproximativ 20 – 30 de metri în amonte de pod.

Cei doi tineri au reuşit să scoată cadavrul din apă, la aproximativ 50 de metri în aval de podul respectiv. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la ISU Gura Humorului care l-a resuscitat aproximativ 45 de minute, după care, la ora 20.07,  a declarat decesul bătrânului.

La o examinare sumară, nu s-au constatat urme de violenţă pe corpul său, cu excepţia celor provenite de la impactul cu apa şi pietrele din râu.

Cadavrul a fost depus la morga Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu