Un pieton care era întins pe un drum din Ciocănești a fost lovit mortal de o mașină

La data de 11 ianuarie 2021, la ora 19.46, Aurelian P. (53 de ani), din comuna Ciocănești, în calitate de pieton,  fiind într-o vădită stare de ebrietate și în timp ce era întins pe partea carosabilă a DN 18 – strada Principală din comuna Ciocănești a fost surprins și acroșat cu bara de protecție față a autoturismului KIA condus regulamentar de Bogdan S. (30 de ani), din orașul Borșa, județul Maramureș, pe direcția Iacobeni către Cârlibaba.

În urma impactului, Aurelian P. a rămas întins pe partea carosabilă, rezultând rănirea acestuia. Bărbatul a fost transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei pentru îngrijiri medicale, unde i s-a stabilit următorul diagnostic „politraumatism, excoriații faciale, stare de ebrietate, urmând a transmite de urmare evoluția stării de sănătate în funcție de diagnosticul final”.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.           

Ulterior, personalul din cadrul UPU Vatra Dornei a informat despre faptul că Aurelian P. a decedat la Spitalul municipal Vatra Dornei, la ora 23.13, ca urmare a leziunilor suferite în urma accidentului.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.

 

Adauga comentariu