Un polițist din Solca îi cere activistului de mediu Daniel Bodnar daune morale de 20.000 de lei pentru că l-a acuzat că ar favoriza transporturile ilegale de material lemnos: „Nu îți mai cotizează lemnarii și ai nevoie de bani?”

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost trimis în judecată de către Marian Marteniuc, un polițist din orașul Solca. Omul legii a luat această decizie după ce Daniel Bodnar l-a acuzat pe polițist că ar favoriza transporturile ilegale de material lemnos.

Polițistul îi cere activistului de mediu daune morale de 20.000 de lei, susținând că acuzațiile lui Daniel Bodnar ar fi mincinoase, denigratoare și defăimătoare.

„Domnule <polițist> Marteniuc Marian!
Puteați să cereți si 200 de mii RON. Nu îți mai cotizează <lemnarii> și ai nevoie de bani!?
La ambele camioane care trebuiau confiscate ai fost prezent! 
Nu este nici o problemă. Voi depune în întâmpinare și mărturiile oamenilor din zonă, mesajele lor și vor fi și martori care susțin ceea ce am scris în postarea precedentă.

Tu ești polițist pe acel sector unde își fac băieții de cap și cu lemnul și cu balastierele. Câte sancțiuni/dosare penale ai în cariera ta de polițist <înaintat în grad de IPJ și văzut bine în comunitate>? Sub nasul tău trec mare parte din ei. Tu erai la <barosan> acasă cu mașina poliției când a fost sesizarea cu Cosadel! Am și poză cu tine acolo. Ce căutai? Sabotezi firma Cosadel ca să aibă alții mai apropiați loc să escaveze pe râurile din zonă?

Tot respectul și aprecierea pentru polițiștii care iși fac meseria cu demnitate! Din păcate, nu ești unul dintre ei”, a spus Daniel Bodnar când a anunțat public faptul că polițistul l-a dat în judecată.

Vă amintim faptul că, în luna aprilie a anului 2022, activistul de mediu Daniel Bodnar a susținut faptul că un polițist din orașul Solca ar favoriza infracțiunile cu material lemnos. Acesta spunea atunci că a ajuns la această concluzie în urma unui apel 112 prin care era sesizat un transport ilegal de lemne. În urma apelului a fost confiscată cantitatea de 12,59 metri cubi de material lemnos.

Adauga comentariu