Un puradel din Șcheia a furat poșeta unei femei în apropierea magazinului Albina. După câteva minute polițiștii l-au prins mergând spre casă

Ieri, pe la ora 14.45, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat faptul că geanta unei femei a fost furată în apropierea magazinului Albina, din cartierul sucevean George Enescu. Apelantul a spus că un tânăr de etnie rromâ ar fi furat poșeta lăsate nesupravegheată pe o bancă și a luat-o la fugă spre Șcheia.

Polițiștii au comunicat prin stație și s-au mobilizat. Astfel, un echipaj de poliție din Suceava și un echipaj din Șcheia au patrulat pe raza satului Șcheia.

Înainte de ora 15.00, polițiștii au identificat doi tineri de etnie rromă pe strada Zămcii. Tinerii se deplasau cu bicicletele. 

În urma legitimării s-a aflat că cei doi sunt Samir S. (17 ani) și Ionuț D. (16 ani), ambii din Șcheia. 

Cei doi au fost controlați corporal. Asupra lui Samir au fost găsite mai multe bunuri printre care și lucruri ce aparțineau femeii prăduite, respectiv o bancnotă de cinci euro și un telefon mobil marca Samsung.

Samir a colaborat cu polițiștii și i-a condus până la locul în care a aruncat poșeta, respectiv în spatele cimitirului Bisericii Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava pe stil vechi. În poșetă se aflau cardurile bancare ale femeii.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru „furt”.

Adauga comentariu