Un rădăuțean beat care hoinărea cu mașina prin Suceava a sfidat regulile de circulație în încercarea de a fugi de polițiști

În seara de 2 ianuarie 2022, în jurul orei 22.30, polițiștii din municipiul Suceava au fost informați cu privire la faptul că un autoturism marca Ford circulă haotic dinspre Dărmănești spre Suceava.

 

În zona bisericii „Sfânta Înviere”, din centrul Sucevei, polițiștii au identificat autoturismul în cauză și au pus în funcțiune semnalele acustice și luminoase pentru a oprit mașina. Șoferul, care se îndrepta către Policlinica Suceava, nu s-a conformat și a continuat deplasarea, virând la dreapta pe sensul de mers cu acces interzis, pe strada Mărășești, iar pe urmă pe sensul de mers cu acces interzis pe strada Mihai Viteazul.

 

Până la urmă, șoferul a tras pe dreapta în stația TPL din apropierea Policlinicii Suceava, pe strada Mihai Viteazul.

 

La volan se afla Valentin Mihailov, din municipiul Rădăuți. Acesta a fost condus la sediul Poliției și a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, individul a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Adauga comentariu