Un rădăuțean, care a dat în patima alcoolului, a fost evacuat din casă pentru că și-a bătut soția

La data de 15 iunie 2019, la ora 12.50, Poliția municipiului Rădăuți a fost anunțată prin 112 de către Elena D. (52 de ani), din localitate, despre faptul că este bătută de soţul său, Adrian Dănilă (47 de ani), localnic.

În urma cercetărilor făcute de polițiști s-a stabilit că în cursul zilei de 15 iunie a.c., în jurul orei 12.00, în timp ce Elena D. împreună cu soţul ei se aflau la domiciliu lor, între cei doi soţi s-au iscat discuţii în contradictoriu, cu privire la faptul că Adrian Dănilă consumă frecvent băuturi alcoolice.

Conflictul dintre cei doi soţi a degenerat, bărbatul a devenit agresiv şi a lovit-o cu palma peste faţă pe soţia sa, care a sunat la 112.

Polițiștii ajunşi la faţa locului au aplanat conflictul, după care au transportat-o pe Elena D. la Spitalul din Rădăuţi pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Femeia a fost diagnosticată cu „TCC ușor”, fără a rămâne internată.

Elena D. a declarat că se află într-o stare de temere și a solicitat eliberarea unui ordin de protecție provizoriu. Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică – Compartimentul Proximitate au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile.

Adrian Dănilă a fost evacuat din imobilul de domiciliu. Conform declaraţiei acestuia, pe perioada ordinului de protecţie provizoriu va locui la mama sa, în Rădăuţi. 

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal privind infracţiunea de „violență în familie”.

Adauga comentariu