Un rădăuțean care a furat de mai multe ori aceeași mașină a fost reținut de polițiști

La data de 24 noiembrie 2021, la ora 19.40, Alexandru B. a anunțat prin 112 faptul că autovehiculul Volkswagen Golf, fabricat în anul 2000, i-a fost furat din nou.

În baza acestei reclamații, mașina a fost dată în atenția patrulelor din serviciu din arondarea Poliției Municipiului Rădăuți.

Astfel, în noaptea zilei de 24 noiembrie a.c., la ora 22.53, Poliția Municipiului Rădăuți a fost anunțată prin 112 despre faptul că autoturismul a fost observat circulând pe străzile din municipiul Rădăuți.

Un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți s-a deplasat pe strada Mihai Viteazu, unde a găsit mașina parcată, șoferul fiind legitimat în persoana lui Vasile Buliga, localnic.

Asupra bărbatului a fost găsită cheia de la autoturism furat.Fiind verificat în bazele de date ale Poliției Române, s-a descoperit că Vasile Buliga figurează cu permisul suspendat.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul a fost audiat în calitate de suspect pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în formă continuată și conducere fără permis de conducere, acesta fiind reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Individul a fost introdus în Arestul IPJ Suceava.

Autoturismul Volkswagen Golf a fost înapoiat proprietarului.
 

Comentarii

Radautean

25.11.2021 14:52

Povestea e scurtata rău :)). Eu am gasit masina abandonata pe la 15:30, a venit criminalistica si-au luat probe, măsurători etc. S-au dus cu proprietarul la sediul politiei sa-i dea i dovada de inapoiere a bunului si cand s-a intors, masina dispăruse din nou :)). Si masina a fost gasita de prietenii proprietarului, politia lucrând doar intr-un singur echipaj noaptea trecuta. E de rasu-plansu'.

Adauga comentariu