Un rădăuțean care și-a terorizat soția la locul de muncă s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu pe numele său

La data de 28 februarie 2021, la ora 13.30, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost anunțată prin 112 de către Doina I. (37 de ani), din municipiul Rădăuţi, cu privire faptul că, în timp ce se afla la locul de muncă, a fost ameninţată cu bătaia de către soțul său, Ciprian Iacob (39 de ani).

În cursul zilei de 28 februarie a.c., în jurul orei 13.00, în timp ce femeia se afla la locul de muncă, respectiv la un restaurant din Rădăuți, s-a prezentat în mod repetat soțul ei, care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, i-a adresat amenințări cu acte de violență, inducându-i reclamantei o reală stare de teamă.

În aceeași zi, Doina I. a mers la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, unde a depus plângere prealabilă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „amenințare”, solicitând totodată emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de soțul ei.

Poliţiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică – Compartimentul Siguranță Publică Rădăuți, în urma redactării formularului de evaluare a riscului din care e reieșit existența de risc iminent, au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de Ciprian Iacob pe o perioadă de cinci zile.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ameninţare”.

Adauga comentariu