Un rădăuțean ce a comis mai multe jafuri armate în Belgia a fost prins de polițiștii suceveni

La data de 19 octombrie 2018, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale (SIC) Suceava au pus în aplicare mandatul european de arestare emis de autoritățile belgiene pe numele lui Petru – Ionel Curelar (29 de ani), din municipiul Rădăuți, acuzat de comiterea a două infracțiuni de jaf organizat sau armat, conform legislației belgiene.

Pe la ora 09.30, individul a fost găsit de către polițiștii din Rădăuți, fiind preluat de o escortă din cadrul SIC Suceava și prezentat în fața procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava.  

În baza semnalării emise de autoritățile belgiene, procurorii suceveni au emis pe numele lui Curelar o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în fața instanței. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Petru – Ionel Curelar ar putea să scape de extrădare pentru că vara trecută, alături de alte 15 persoane, a fost trimis în judecată pentru că împăreună au înscenat 18 accidente rutiere în zona Rădăuţi, Fălticeni şi Iaşi pentru a repara mai multe autoturisme de lux pe care le-au cumpărat deja avariate din străinătate. Au reuşit să obţină de la mai multe firme de asigurări sume cuprinse între 25.000 – 60.000 de lei pentru fiecare maşină reparată după accidente false.

Sursa foto: www.romaniatv.net

Adauga comentariu