Un rădăuțean cu chef de scandal a ajuns în arest după ce s-a îmbătat, a furat o mașină și a făcut tărăboi în sediul Poliției de Frontieră

Ieri, în jurul orei 09.00, Nicolae Lucescu, din municipiul Rădăuți, a oprit un autoturism marca Volkswagen la intrarea prevăzută cu barieră de la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava și a intrat în sediul instituției fără aprobare, unde a început să facă scandal și să îi înjure pe angajații Ministerului Afacerilor Interne.

Bărbatul părea în stare de ebrietate și vorbea incoerent. După ce a făcut scandal în sediul menționat, individul s-a urcat la volanul mașinii și a plecat.

Pe urmă, polițiștii de frontieră au găsit mașina în cauză parcată la o fermă din zona denumită „Podul Vlădichii” de pe raza municipiului Rădăuți. În apropierea autoturismului se afla Nicolae Lucescu care le-a spus autorităților că el este șoferul autovehicului marca Volkswagen.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al poliției. Aceștia i-au solicitat bărbatului să sufle în aparatul etilotest, dar individul a refuzat. Lucescu a fost condus la spitalul din Rădăuți, unde i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificărilor oamenilor legii s-a constatat faptul că individul avea permisul de conducere anulat și în ziua scandalului a furat autoturismul din posesia unui alt bărbat. Se pare că, scandalagiul a condus autoturismul fără acordul proprietarului. Cel din urmă a formulat o plângere împotriva lui Nicolae Lucescu pentru săvârșirea infracțiunii de „furt în scop de folosință”.

Nicolae Lucescu a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat procurorului de caz în vedere luării unei măsuri preventive.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea nfracțiunilor de „furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Adauga comentariu