Un restaurant din comuna Frumosu încheie contracte cu instituțiile din localitate vânzându-le lemne de foc, topoare, lopeți și materiale de construcții

O societate comercială din comuna Frumosu, care are ca obiect de activitatea preponderent „restaurante”, aprovizionează cu materiale de construcție și lemn de foc instituțiile din localitatea menționată.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Oniroxy SRL înființată la data de 5 octombrie 1998 este administrată de către Ștefan Marius Onioi, iar la asociați sunt trecuți Ștefan Marius Onioi și Mariana Onioi. Societatea menționată se clasa pe locul 20 în topul celor mai profitabile restaurante din județul Suceava, anul trecut.

În acest an, pe SEAP au fost publicate trei licitații încheiate între SC Oniroxy SRL și două instituții din comuna Frumosu.

În luna februarie 2020, societatea care are ca obiect de activitatea „restaurante” i-a vândut Școlii Gimnaziale „Ion Șuhane” bazine WC, vopsele, găleți, lopeți, piulițe, șuruburi și alte materiale de construcții în valoare totală de 1.577,02 lei, fără TVA. 

În luna aprilie 2020, SC Oniroxy SRL a vândut Școlii Gimnaziale „Ion Șuhane” lemn de foc. Valoarea materialului lemnos și a transportului acestuia a fost de 12.250 de lei, fără TVA.

În luna iulie 2020, aceeași firmă a vândut Primăriei Frumosu vopsele, piulițe, mănuși, lopeți, cozi pentru lopeți, topoare și alte materiale de construcții în valoare totală de 3.980,64 lei, fără TVA.

Administratorii societății nu s-au hotărât încă care a fost cifra de afaceri și profitul net anul trecut. Pe platforma www.listafirme.ro, cifrele nu sunt aceleași. Acestea diferă în funcție de modul în care sunteți conectat pe platformă.

Cu înregistrarea, în anul 2019, SC Oniroxy SRL a avut cifra de afaceri de 805.809 de lei, profitul net de -36.613 de lei, datorii de 181.476 de lei și 19 angajați.

Fără înregistrare, în anul 2019, SC Oniroxy SRL a avut cifra de afaceri de 3.851.201 de lei, profitul net de -174.983 de lei, datorii de 867.326 de lei și 19 angajați.

 

 

 

Informațiile au fost preluate de pe www.listafirme.ro și www.e-licitatie.ro.

 

Adauga comentariu