Un rrom beat și pus pe scandal și-a amenințat tatăl că-l va omorî și a încercat să incendieze locuința unor vecini cu ajutorul unui pulover. Individul a fost reținut pentru 24 de ore

Ieri, pe la ora 19.00, un localnic din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, a sunat la 112 pentru a cere ajutorul autorităților după ce Florin Ionuț Stan a început să facă scandal și a încercat să îi incendieze casa apelantului.

Se pare că, Florin Ionuț Stan (27 de ani), domiciliat în comuna Șcheia, în timp ce se afla la locuința părinților săi din comuna Păltinoasa, a început să facă scandal. În timpul scandalului, individul fiind beat l-a amenințat pe tatăl său că îl va omorî dacă nu pleacă din casă.

În aceste condiții, tatăl scandalagiului, împreună cu ceilalți membrii au familiei au evacuat locuința și s-au refugiat în casa unor vecini.

Florin Ionuț Stan nu s-a calmat nici după ce rudele sale l-au lăsat singur în gospodărie. Acesta s-a dus la locuința vecinilor, unde se afla familia lui, și a continuat să facă scandal. La un moment dat, individul a încercat să dea foc locuinței vecinilor cu ajutorul unui pulover îmbibat cu benzină. Stan a vrut să incendieze locuința aruncând puloverul în holul casei, însă ușa imobilului era încuiată.

La fața locului au intervenit polițiștii suceveni care l-au reținut pe scandalagiu pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava.

Urmează a se stabili ce măsură va dispune procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Humorului cu privire la acest eveniment.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „amenințare”, „violare de domiciliu” și „tentativă la infracțiunea de distrugere”.

 

 

 

           

 

Adauga comentariu