Un rrom din Șcheia a fost condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare după ce a furat aproape 100 de metri de cablu de la Telekom

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Vasile Sabin Cuțitariu la cinci ani și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”.

Din custodia acestuia au fost confiscate: un fierăstrău tip bomfaier, o pereche de mănuși din material textil și cauciuc de culoare neagră.

Autoturismul marca Volkswagen Golf, folosit de către inculpat pentru săvârșirea infracțiunii, a fost restituit proprietarului de drept. 

Inculpatul are drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea sentinței.

Pușcărie pentru cablu furat

În anul 2018, Vasile Sabin Cuțitariu (24 de ani atunci), a fost prins în flagrant în timp ce furat cablu cu lungimea de 80 de metri aparținând Telekom România. Evenimentul a avut loc în seara de 24 spre 25 iulie 2018, pe raza comunei Mitocu Dragomirnei. Cuțitariu a fost observat de un martor, care a sunat la 112.

Vasile Sabin Cuțitariu, din comuna Șcheia, provine dintr-o familie de rromi care face probleme în localitate. Acesta a adunat de-a lungul timpului mai multe dosare penale și condamnări pentru furt. 

sursa foto: www.somaxtv.com

Adauga comentariu