Un sălbatic din Frumosu, condamnat la 12 ani de închisoare pentru că și-a omorât în bătaie unchiul, a primit o amendă penală pentru că l-a bătut cu târnăcopul pe fiul celui decedat

Judecătoria Câmpulung Moldovenesc l-a condamnat pe Zaharie Ioan Caprian la o pedeapsă de 6.250 de lei amendă penală (125 de zile amendă a câte 50 de lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

De asemenea, în același dosar a fost condamnat și fratele celui sus-menționat, respectiv Teodor George Caprian, la o pedeapsă de 7.500 de lei amendă penală (150 de zile amendă a câte 50 de lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice. Inculpatul se afla în penitenciar pentru o condamnare la 12 ani de închisoare pentru omor.


În anul 2016, printr-un apel 112 a fost sesizată o altercație într-un bar din comuna Frumosu.

Frații Ioan Zaharie Caprian și Teodor George Caprian s-au luat la bătaie cu vărul lor Ștefan Huțuleac și fiul acestuia Constantin Huțuleac. În altercație cei patru s-au lovit cu pari pe terasa unei crâșme din localitatea Frumosu și în apropierea acesteia.

Protagoniștii nu s-au lăsat impresionați nici de prezența oamenilor legii. Aceștia s-au amenințat cu moartea de față cu polițiștii.

Între familia Caprian și Huțuleac exista o tensiune din cauza unei moșteniri de familie, motiv pentru care de-a lungul timpului au mai existat și alte episoade violente.

În ziua cu pricina, membrii familiei Huțuleac erau beți și circulau beți cu o căruță prin localitatea menționată. Când aceștia i-au văzut pe membrii Caprian, au încercat să îl lovească pe Teodor George Caprian. Astfel a izbucnit scandalul. Frații Caprian le-au aplicat celor doi membri ai familiei Huțuleac mai multe lovituri de târnăcop.

Și-a omorât unchiul, după aproape un an de la bătaia cu târnăcopul

În anul 2017, Teodor George Caprian și tatăl său, Mircea Dumitrian Caprian l-au bătut pe Ștefan Huțuleac. Cel din urmă a fost lovit cu un par. După agresiune, victima a fost preluată de un echipaj SMURD, iar la spital acesta a murit.

Motivul acestei altercații ar fi fost faptul că victima le-ar fi stricat o căruță de-a agresorilor.

Pentru acest eveniment, cei doi agresori au fost condamnați la câte 12 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „omor”.

 

Adauga comentariu