Un scandal de la crâșma gateristului Alin Boșutar din Moldovița s-a încheiat cu un geam spart, amendarea chelneriței și a unui client

Aseară, pe la ora 20.00, o femeie a sunat la 112 și a anunțat faptul că un bărbat beat a spart geamul unui bar din Moldovița administrat de către Alin Boșutar. Individul ar fi spart geamul respectiv în încercarea de a pătrunde în local.

 

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că într-adevăr un geam al localului SC Best Auto Network SRL era spart.

 

În zonă a fost găsit și un martor care a spus că protagonistul scandalului este Ionel Mironovici (20 de ani), din comuna Moldovița, care după eveniment a plecat către DC Demăcușa. 

La fața locului și-a făcut apariția și patronul Alin Boșutar, un gaterist care are legături strânse cu autoritățile locale din zona Moldovița.

Conform apelantei, pe la ora 18.00, în crâșmă a intrat Ionel Mironovici fiind beat. Femeia nu a ezitat să îl servească cu băuturi alcoolice pe individ. La un moment dat, pe la ora 19.45, Mironovici a început să se certe cu o altă persoană în incinta barului. Atunci, chelnerița i-a scos pe cei doi afară din crâșmă și a închis ușa cu cheia după ei. Supărat că a fost închis de dinafară Mironovici a spart un geam de-al barului.

Echipajul de poliție ajuns la fața locului l-a identificat pe Ionel Mironovici pe terasa unui bar din intersecția DJ 176 cu DC Demăcușa. Când individul i-a văzut pe oamenii legii a încercat să fugă, dar polițiștii au fost mai ageri. Cei din urmă l-au pus la pământ pe scandalagiu și l-au încătușat pentru că devenise agresiv. 

Scandalagiul a fost condus la crâșma lui Boșutar, iar pe urmă a fost condus la sediul Poliției din Vatra Moldoviței. 

În acest caz, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru „distrugere”. De asemenea, polițiștii au fost darnici și au împărțit și amenzi. Apelanta a fost amendată cu 100 de lei pentru „servirea cu băuturi alcoolice, în locurile publice, a consumatorilor aflați în vădită stare de ebrietate” și Mironovici a fost amendat cu 200 de lei pentru „provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice”.

Prejudiciul a fost estimat la circa 500 de lei.

Alin Boșutar este un gaterist din Moldovița descoperit cu probleme de câte ori autoritățile și-au dat câtuși de puțin interesul în lupta cu Mafia Lemnului.

 

 

Adauga comentariu