Un scandalagiu a ajuns în arest după ce a încercat să bată un polițist. În trecut, individul a agresat fizic doi trecători în fața Școlii de Șmecheri de la Albina

În seara de 23 ianuarie 2022, pe la ora 23.30, printr-un apel la 112 a fost anunțat faptul că este tulburată liniștea publică pe strada Muncii din cartierul Burdujeni.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a observat trei indivizi care încercau să părăsească un imobil de pe strada menționată. Constantin M. și Andrei A. s-au legitimat, iar cel de-al treilea individ a devenit violent și recalcitrant, înjurându-i în toate felurile pe polițiști. Pe urmă, după ce a terminat demonstrația, scandalagiul a fugit într-un bloc. Unul dintre polițiști l-a urmărit și l-a prins. În timpul încătușării, individul care suferea de tupeu l-a lovit pe polițist. Chiar și așa, omul legii a reușit să-l pună la pământ pe scandalagiu, l-a imobilizat și l-a încătușat.

Cel de-al treilea individ, respectiv Alberto Ciurariu (23 de ani), din municipiul Suceava, a fost dus la Secția de Poliție Burdujeni.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „ultraj”. De asemenea, Ciurariu a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.


Vă amintim faptul că, seara de 28 martie 2021, Alberto Ciurariu, Andrei A. și încă un tânăr au fost amendați cu câte 1.000 de lei după ce s-au luat la bătaie în apropierea Școlii de Șmecheri din fața magazinului Albina. Atunci cei trei i-au agresat fizic pe doi tineri pentru că li s-a părut că victimele se uitau urât.

Adauga comentariu