Un scandalagiu care s-a urcat fără permis la volanul unei mașini aflate sub sechestru a fost reținut de polițiști

La data de 9 septembrie 2020, la ora 13.05, agenții din cadrul Secției de poliție Burdujeni au oprit în trafic un autoturism Audi A4 despre al cărui șofer aveau informații că are permisul de conducere anulat.

La volanul mașinii se afla Gheorghe Gagiu (43 de ani), din municipiul Suceava, care, întrucât nu avea documente asupra sa și era cunoscut drept o persoană agresivă, a fost imobilizat și dus la sediul Secției de Poliție Burdujeni.

În bazele de date ale Poliției Române, bărbatul figurează cu dreptul de a conduce anulat. Totodată, autoturismul Audi A4 se afla plasat sub sechestru.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Ulterior organele de cercetarea penală din cadrul Secției de Poliție Urbană Burdujeni au extins cercetările față de Gheorghe Gagiuc pentru săvârșirea infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „amenințare”. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava.

 

Adauga comentariu