Un scandalagiu a căzut în nas în fața barului unde și-a etalat mușchii

Ieri, în jurul orei 23.00, Georgiana Anechitei, din comuna Bogdănești a sunat la 112 și a anunțaț faptul că Mihai Timofte a fost bătut la un bar din comuna Dolhești.

Polițiștii ajunși la fața locului, i-au găsit în fața barului pe Mihai Timofte, Georgiana Anechitei și Nicolae Crăciun, țoti aflându-se în stare de ebrietate.

Victima agresiunii, Mihai Timofte, a povestit că în timp ce se afla în barul lui Claudiu - Ștefan Pardos, unde bea băuturi alcoolice, a venit administratorul barului care l-a tras de haine pentru a îl scoate afară. La un moment dat, Timofte s-a dezechilibrat și a căzut în nas, astfel lovindu-se.

Claudiu - Ștefan Pardos, fiind și el prezent în bar și asistând la întreaga scenă, a declarat că Timofte a venit la bar însoțit de celelalte două persoane. La un moment, Timofte a început să se certe cu alți clienți ai localului. Din această cauză, Mihai Timofte a fost scos afară cu forța, refuzând să plece de bunăvoie. Pardos a confirmat faptul că scandalagiul a căzut și s-a lovit la nas.

Mihai Timofte a fost foarte nervos, începând să îl înjure pe administratorul barului de față cu oamenii legii. Acesta a refuzat să fie consultat de către un medic.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „lovire sau alte violențe”.

sursa foto: alba24.ro

Adauga comentariu