Un scandalagiu din Frasin a fost plasat sub control judiciar după ce i-a dat un pumn în față unui polițist și i-a amenințat familia

La data de 9 august 2021, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Vasile Big (31 de ani), din localitatea Frasin, pentru săvârșirea infracţiunii de „ultraj”.

Se pare că, la data de 7 august 2021, în jurul orei 20.40, două femei l-au reclamat pe individ Poliției pentru săvârșirea infracțiunilor de „amenințare”, „lovire și alte violențe”, „distrugere” și „violare de domiciliu”. În timp ce un polițist încerca să-l încătușeze pe individ, cel din urmă i-a aplicat omului legii un pumn în zona faței, iar pe urmă l-a înjura și l-a amenințat cu bătaia, atât pe el cât și pe membrii familiei sale.

La data de 8 august 2021 Big a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 9 august s-a dispuns măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de inculpat.

„Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Zilele trecute un alt bărbat din Frasin, respectiv Gheorghe Big a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta a terorizat două femei mai bine de jumătate de an. Gheorghe Big nu sunt rude.

 

Adauga comentariu