Un scandalagiu din Moldovița, care și-a bătut fosta soție și s-a ascuns în pod cu un topor în brațe, a ajuns la „nebuni”

În a doua zi a anului 2022, o femeie din comuna Moldovița a sunat la 112 și a anunțat faptul că fostul soț face scandal la domiciliu și a bătut-o. 

La fața locului a fost găsit Mihăiță Melnic, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta se pare că a avut un conflict spontan cu fosta soție, iar în timpul scandalului a amenințat-o pe aceasta cu acte de violență și a lovit-o cu pumnul în zona brațului stâng. 

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, bărbatul se afla ascuns în podul casei, având asupra sa un topor. Acesta se manifesta agresiv. Așadar, polițiștii au cerut sprijinul lucrătorilor SAS Suceava, care au intervenit în forță, l-au imobilizat pe individ și l-au încătușat.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie” și „amenințare”. 

De asemenea, a fost completat formularul pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu. S-a constatat faptul că în acest caz este necesar un astfel de ordin de protecție provizoriu.

 

Ulterior, Mihăiță Melnic a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc unde a rămas internat.

Adauga comentariu