Un scandalagiu a fost evacuat din casă de către polițiști după ce și-a făcut un obicei din a-și bate soția și fiica

La data de 2 martie 2019, la ora 20.30, polițiștii oraşului Solca au fost anunțaţi prin 112 de către Elena C. (48 de ani), din localitate, despre faptul că ea şi fiica ei, Bianca C. (20 de ani), au fost bătute şi ameninţate cu moartea de către soţ, respectiv Constantin Conac (56 de ani).

Agenții deplasați la fața locului au constatat că cele reclamate se confirmă, stabilindu-se faptul că în seara de 2 martie a.c., între soţii Conac, precum şi fiica lor, Bianca C., s-au ivit conflicte care au degenerat în ameninţări cu moartea şi agresiuni fizice asupra apelantei.

Din declaraţia acesteia a rezultat că soţul ei, în repetate rânduri a comis agresiuni faţă de ea şi fiica acestora, depunând plângeri penale care au fost soluţionate procedural, şi ca urmare a acestor ameninţări, apelanta a solicitat aplicarea unui ordin de protecţie provizoriu faţă de soţul său.

Polițiștii au constatat că există risc iminent asupra victimei, motiv pentru care s-a emis ordin de protecţie provizoriu împotriva agresorului Constantin Conac pe o perioadă de cinci zile. Individul a fost evacuat din locuinţa comună.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „violență în familie”. 

Adauga comentariu