Un scandalagiu a fost încătușat de polițiști după ce a sărit la bătaie la medicii de pe ambulanță care încercau să-i acorde îngrijiri medicale

La data de 10 februarie 2019, pe ora 19.50, Dinu – Marius Tomasciuc (39 de ani), din comuna Ipoteşti, a anunțat prin 112 faptul că la barul „Iedera” din municipiul Suceava o avut loc o agresiune.

Polițiștii deplasați la fața locului,  în fața localului mai sus menționat, aflat pe strada Mărărșești, l-au găsit pe apelant, care era în stare de ebrietate, agitat, cu tulburări de comportament și avea o leziune ușoară  la mâna dreaptă, refuzând să dea detalii cu privire la evenimentul produs.

La un moment dat, individul a devenit agresiv cu cadrele medicale de pe ambulanţa sosită la faţa locului, motiv pentru care a fost încătuşat, fiind dus ulterior la secția UPU a Spitalului Județean Suceava pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale mai amănunţite.

La barul respectiv se mai aflau Răzvan H. şi Ioan B., ambii din localitate, care au povestit că, în timp ce Dinu – Marius Tomasciuc se afla în incinta barului „Iedera”, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu Gheorghe I. (52 de ani), din comuna Dumbrăveni,  l-a lovit pe acesta.

Bărbatul agresat a refuzat să i se acorde îngrijiri medicale, refuzând totodată să depună plângere împotriva lui Dinu – Marius Tomasciuc.

Cum agresorul a continuat să se manifeste agitat, cu tulburări de comportament, a fost transportat de la UPU Suceava la Secția de Psihiatrie Burdujeni, unde a rămas internat.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

Adauga comentariu