Un schior adolescent a ajuns la spital cu picioarele rupte

Ieri, în jurul orei 14.00, polițiștii din Vatra Dornei au fost anunțați de către o pasageră din telescaun, despre faptul că un bărbat a căzut în zăpadă. Incidentul a avut loc în zona pilonului 23 al Telescaunului Vatra Dornei.

Dimitrie H., în vârstă de 17 ani, din comuna Dărmănești, se afla în vacanță în municipiul Vatra Dornei. Cu această ocazie, tânărul s-a dus la Telescaunul Vatra Dornei pentru a schia pe Pârtia Dealul Negru.

În urma cercetărilor s-a aflat că pe la ora 14.00, Dimitrie H. schia pe Pârtia Dealul Negru, dar la un moment dat, tânărul, s-a abătut de la traseul omologat al pârtiei, ajungând pe o rută ocolitoare din zona pilonilor Telescaunului Vatra Dornei.

În timp ce schia, adolescentul s-a dezechilibrat și a căzut. Astfel s-a lovit la piciorul drept. Momentul a fost observat de către pasagerii din telescaun.

La fața locului au ajuns angajații Diecției Turism Cultură Salvamont Vatra Dornei, care au oferit adolescentului primul ajutor. Dimitrie H. a fost transportat cu ambulanța la Spitalul din Vatra Dornei.

Tânărul a fost diagnosticat cu „fractură gambă, declarativ cădere accidentală pe pârtie”. Ulterior băiatul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații medicale amănunțite.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

sursa foto: www.dodotravel.ro

Adauga comentariu