Un scuterist s-a ales cu un dosar penal după ce a încasat o bătaie în trafic

La data de 19 mai 2019, în jurul orei 15.37, polițiștii din Vicovu de Sus au fost anunțați prin 112 despre faptul că Nicolae Eminovici (27 de ani), din comuna Brodina, a fost agresat fizic de către o persoană.

Agenții deplasați la fața locului l-au găsit pe reclamant care a declarat faptul că în timp ce se deplasa pe un scuter, pe DJ 209 G, pe raza comunei Brodina, după ce a virat la stânga, un autoturism Volkswagen Passat a oprit și din interiorul acestuia a coborât un pasager, care l-a lovit în zona feței, după care a plecat.

Fiind verificat în baza de date s-a constatat că Nicolae Eminovici nu are permis de conducere iar mopedul nu este înmatriculat.

Cum tânărul mirosea a băuturi alcoolice a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” și „lovire sau alte violențe”.

Adauga comentariu