Un siminicean a ajuns în arestul IPJ Suceava după ce s-a îmbătat și și-a dat foc la casă. În imobil se afla soacra sa cu care era certat

Luni seară, la data de 6 septembrie 2021, pe la 21.45, o localnică din comuna Siminicea a sunat la 112 și a anunțat faptul că la casa vecinului său, C.D.R. a izbucnit un incendiu.

În ziua respectivă, Constantin Daniel Rădăuceanu a consumat băuturi alcoolice la mai multe crâșme din localitatea de domiciliu, iar pe la ora 21.00 a ajuns acasă. Pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice și a unui conflic pe care îl avea cu soacra sa, bărbatul a luat un bidon din plastic care conținea benzină și motorină și a stropit interiorul locuinței. Pe urmă, individul și-a dat foc casei și a plecat lăsând bidonul în curte.

La fața loculului au intervenit pompierii suceveni care au stins incendiul.

Pompierii au constatat faptul că incendiul a izbucnit din camera lui Constantin Daniel Rădăuceanu. În urma incendiului au fost afectate bunurile din ambele încăperi ale casei. Nu au existat persoane rănite.

Polițiștii au întocmit atunci un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere”.

De luni polițiștii au continuat cercetările, iar la data de 9 septembrie 2021, oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe Constantin Daniel Rădăuceanu. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Astăzi, individul va fi prezentat în fața judecătorilor în vederea luării măsurilor preventive.

 

 

Adauga comentariu