Un șmecher de cartier, care cerșea amenințător bani și băutură clienților unei săli de jocuri din zona Gării Ițcani, a primit o amendă penală de 4.800 de lei și peste șase luni de închisoare

Curtea de Apel Suceava a respins, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Ştefan Vişan Chiriac împotriva sentinţei penale pronunţată de Judecătoria Suceava prin care acesta a fost condamnat la șase luni și 20 de zile de închisoare și o amendă penală de 4.800 de lei.

Inculpatul trebuie să plătească părții civile SC Simfony Prod Com SRL suma de 600 de lei, reprezentând despăgubiri materiale.

Decizia este definitivă.

Inculpatul este căutat naționat de Poliția Română.

 


În după-amiaza zilei de 7 februarie 2018, inculpatul se afla în sala de jocuri electronice din incinta localului SC Simfony Prod Com SRL, situat pe strada Gării din municipiul Suceava. La un moment dat, între Ștefan Vișan Chiriac și o angajată de acolo a avut loc o altercație, deoarece angajata i-a cerut inculpatului să părăsească localul pentru că îi deranjează pe clienți. Ștefan Vișan Chiriac cerșea bani și băutură de la un client. Individul era însoțit de mai multe persoane.

După ce a fost scos afară din local, Chiriac l-a înjurat și amenințat pe angajatul menționat. De asemenea, inculpatul și cinci - șase prieteni de-ai lui au aruncat cu zăpadă și pietre în geamurile localului. Două geamuri au fost sparte, astfel a fost creat un prejudiciu de circa 500 - 600 de lei.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, prietenii inculpatului au luat-o la fugă.

Inculpatul și-a recunoscut mereu faptele.

Ștefan Vișan Chiriac (36 de ani) este neșcolarizat, necăsătorit, fără ocupație și are un bogat trecut infracțional, conform fișei de cazier judiciar.

Adauga comentariu