Un șmecher de la sat a ajuns în arestul IPJ Suceava după ce a bătut un tânăr de supărare că nu avea țigări

UPDATE: Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 4 august 2021, pe la ora 23.00, polițiștii suceveni au fost anunțați cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 19 ani, din satul Sfântu Ilie, comuna Șcheia, a fost bătut în apropierea blocului IRE din cartierul Obcini.

Se pare că înaintea altercației victima și alți trei tineri se aflau pe strada Victoriei. La un moment dat, aceștia s-au întâlnit cu un individ pe care îl știau din vedere. Cel din urmă i-a abordat pe tineri cerându-le o țigară. Tot atunci, individul respectiv a prins-o de mână pe una dintre persoanele aflate în compania tânărului de 19 ani. Primul instict al tânărului a fost acela de a interveni, moment în care a fost lovit de către căutătorul de țigări. 

În urma altercației, victima s-a ales cu răni la nivelul feței, motiv pentru care s-a dus la spital. Acolo a primit îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

În scurt timp, oamenii legii au aflat cine este agresorul, respectiv Marius Nicolae Șuiu (20 de ani), din satul Vornicenii Mari, comuna Moara.

Ieri, 9 august 2021, polițiștii au reușit probarea activității infracționale a lui Șuiu. Așadar s-a confirmat efectuarea în continuare a urmăririi penale față de individ pentru săvârșirea infracțiunilor de „lovire sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Pe urmă, Marius Nicolae Șuiu a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Suceava. Astăzi, 10 august 2021, individul urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

(foto: Marius Nicolae Șuiu)

sursa foto: Facebook/ Marius Nicolae

 

Comentarii

Io

10.08.2021 23:11

E plin de ratati in judet

Adauga comentariu